March 24, 2012

WIOSENNE ŚNIADANIE


JAJKA W SZKLANCE Z POMIDOREM, BAZYLIĄ I CZERWONYM PIEPRZEM

• 2 jajka ugotowane na pół miękko lub miękko
• kilka pomidorków koktajlowych
• kilka listków bazylii
• czerwony pieprz
• sól (dałam włoską sól z węglem)
czasem dodaję łyżkę domowego majonezu jogurtowego

Wszystkie składniki wrzuciłam do szklanki. Podałam z domowym chlebem na zakwasie.

Miłego weekendu.

5 comments:

grazyna said...

Pyszne śniadanko na wiosnę :)

Arvén said...

Jak elegancko podane :)
Od razu smakuje inaczej!

Majana said...

Jak pysznie! Fajne i pomysłowe to Twoje śniadanko:)

Krzysztof said...
This comment has been removed by the author.
Krzysztof said...

Gdyby pominąć wszystkie składniki z opakowaniem włącznie,a zostawić tylko jajka, to śniadanie jak na Dibuła niedaleko Dubois.
Pozdrawiam!
Wuj Kris

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts