December 21, 2011
FOTOKULINARIA DLA BLOGERÓW - PRZEDŚWIĄTECZNE DOBRE WIEŚCI
Przed świętami mam trzy dobre wiadomości.
Pierwsza: Akademia Nikona z wielkim entuzjazmem zareagowała na propozycję warsztatów fotograficznych dla blogerów kulinarnych. To będzie jednodniowa przygoda z Leszkiem Szurkowskim i Tomkiem Woźniakiem. Pierwszy z nich nauczy jak w łatwy sposób sfotografować potrawy bez wychodzenia z kuchni (zakładając oczywiście, że nie jest to ślepa kuchnia :). Tomek natomiast będzie gotował do zdjęć, a potem wspólnie z uczestnikami przygotuje lunch.
Gościnę zapewnia salon Miele z pełnym dobrodziejstwem inwentarza.
Druga, że można ten warsztat kupić dla kogoś jako kupon świąteczny (tym samym poprosić o warsztat w prezencie). Pod znaczkiem ZAMÓW można wybrać opcję KUP JAKO PREZENT. I to jest nawet prezent last minute, bez wychodzenia z domu ;)
Trzecia wiadomość: można uzyskać 5% rabatu, dla trzech pierwszych osób, które napiszą do mnie w tej sprawie. Szczegóły wyślę drogą mailową. Kod promocyjny będzie ważny do 31 stycznia.
Do zobaczenia?
21 marca
Warszawa
Wkrótce pojawi się też oferta dotycząca warsztatu edycji zdjęć i ich przygotowania do publikacji w internecie. O tym wkrótce.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Popular Posts
-
Sernik to moje ulubione ciasto. Wolę te klasyczne, raczej lekkie. Wyjątkiem są serniki czekoladowe. Liska zrobiła kiedyś pyszny sernik z b...
-
Placki drożdżowe piekę, odkąd się uparłam, że na Wielkanoc nie będziemy kupować żadnych ciast. I tak piekę jakieś 15 lat... :) Popisowy pla...
-
Szukając koszyków do wypieku chleba trafiłam na sklep , który wygląda na raj... Hert Ul. Odlewnicza 4a 03-231 Warszawa Zamówienia: 02...
-
© Margotka • Illucucina We Francji jest wiele smaków, lecz spróbujcie znaleźć na ich targach zwykłe śliwki... O twaróg też proszę wszyst...
-
Od dwóch lat jestem w ciągłej podróży. Zmieniam kuchnie i przystosowuję moje menu do czasu, budżetów, dostępności składników i sprzętu, wiel...
-
Pierwszy raz widziałam w polskim sklepie marlina (Leclerc na Ursynowie). Konsystencją przypomina tuńczyka, jasny kolor. Podobno nie jest u...
-
Królik to mięso, którego jedzenie wzbudzało u mnie najwięcej wyrzutów sumienia. Jednak po tylu latach wyjazdów do Francji i słuchaniu teks...
-
Gotowe ciasto francuskie to produkt, który zawsze warto mieć w domu (również zamrożone). Ze wszystkich przepisów z ciastem francuskim, t...
-
Mądre książki o zdrowym żywieniu mówią, że najlepiej jest jeść produkty lokalne i sezonowe. W Polsce zimą króluje włoszczyzna, cebula i zi...
-
Nawet latem nie trzeba rezygnować z makaronu. Tę pastę pierwszy raz zaserwował mi Pan R. Nie wiem dokładnie jak ją robił, ale spróbowałam ...
3 comments:
Bardzo chciałabym wziąć udział w tym warsztacie.Niezwykle mnie interesuje.
Wieści wspaniałe i to muszą być niezwykle interesujące warsztaty. Bardzo chciałabym dołączyć do zacnego grona!
Angie, Przeslij mi prosze maila na adres z mojej strony w profilu. Przesle Ci wtedy kod promocyjny. :)
Post a Comment