November 25, 2013

CHLEB Z SIEMIENIEM LNIANYM NA ZAKWASIE

To mój czwarty tydzień rzymskiej przygody. Uczę się języka, robię wiele kilometrów pieszo każdego dnia, obserwuję tutejsze życie, ale nadal nie jestem gotowa żeby napisać o tym dziwnym doświadczeniu.

W międzyczasie zapraszam Was na krótką opowieść o brązie z chlebem z siemieniem lnianym w tle. 
A Ci, którzy szukają kulinarnych prezentów na święta może znajdą coś ciekawego na stronach Red Onion, gdzie (o zgrozo!) zawsze chcę zamówić połowę asortymentu. :) Życzę silnej woli ;)

2 comments:

Urszula - Proste potrawy said...

A mogę dodać miodu do chleba ?
Boję się, że będzie kwaśny jak dla mojej rodziny ?

margotka • ILLUCUCINA said...

Urszula. No i dzięki Tobie wyłapałam mały błąd w przepisie. Ja do wszystkich moich chlebów daję łyżkę miodu :) Dziękuję !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts