Pierwsze FOTOKULINARIA z Leszkiem Szurkowskim już za nami. Relację znajdziecie na blogu Akademii Nikona. Kolejne 19 maja. Szczegóły na stronie Akademii Nikona. Tym razem ja gotuję :) Było intensywnie, mam nadzieję, na przyszłych warsztatach też tak będzie. Dla chętnych mam zniżkę 5%. Liczba miejsc zniżkowych ograniczona. Osoby zainteresowane skorzystaniem z rabatu proszę o kontakt mailowy ze mną.
Dzień po fotokulinariach – w niedzielę – też po raz drugi, EDYCJA I PRZYGOTOWANIE ZDJĘĆ DO PUBLIKACJI ONLINE, czyli bardzo ważna wiedza, dla blogujących.
Jak przebiegły pierwsze warsztaty możecie przeczytać tutaj.
Zapraszam i mam nadzieję do zobaczenia.
Margotka
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Popular Posts
-
Sernik to moje ulubione ciasto. Wolę te klasyczne, raczej lekkie. Wyjątkiem są serniki czekoladowe. Liska zrobiła kiedyś pyszny sernik z b...
-
Placki drożdżowe piekę, odkąd się uparłam, że na Wielkanoc nie będziemy kupować żadnych ciast. I tak piekę jakieś 15 lat... :) Popisowy pla...
-
Szukając koszyków do wypieku chleba trafiłam na sklep , który wygląda na raj... Hert Ul. Odlewnicza 4a 03-231 Warszawa Zamówienia: 02...
-
© Margotka • Illucucina We Francji jest wiele smaków, lecz spróbujcie znaleźć na ich targach zwykłe śliwki... O twaróg też proszę wszyst...
-
Od dwóch lat jestem w ciągłej podróży. Zmieniam kuchnie i przystosowuję moje menu do czasu, budżetów, dostępności składników i sprzętu, wiel...
-
Pierwszy raz widziałam w polskim sklepie marlina (Leclerc na Ursynowie). Konsystencją przypomina tuńczyka, jasny kolor. Podobno nie jest u...
-
Królik to mięso, którego jedzenie wzbudzało u mnie najwięcej wyrzutów sumienia. Jednak po tylu latach wyjazdów do Francji i słuchaniu teks...
-
Gotowe ciasto francuskie to produkt, który zawsze warto mieć w domu (również zamrożone). Ze wszystkich przepisów z ciastem francuskim, t...
-
Mądre książki o zdrowym żywieniu mówią, że najlepiej jest jeść produkty lokalne i sezonowe. W Polsce zimą króluje włoszczyzna, cebula i zi...
-
Nawet latem nie trzeba rezygnować z makaronu. Tę pastę pierwszy raz zaserwował mi Pan R. Nie wiem dokładnie jak ją robił, ale spróbowałam ...
1 comment:
O kurcze Malgoska, ale bym znowu przyjechala... na Twoje gotowanie.
Bede duchem z Wami:)
Pozdrowaski
Arleta.
Post a Comment