Kto zna sprzęt AGD lepiej niż obsesyjni kulinarnicy... ? :)
Zawiodłam się ostatnio na moim SMEGu (jeden ma przekłamaną temperaturę, w drugim wysiadł mi termostat). Szukam sprawdzonego piekarnika, który ma następujące cechy:
- elektroniczny wskażnik temperatury
- minimalna temperatura 40 stopni (ewentualnie 50)
- wskaźnik temperatury rzeczywistej
- chętnie prowadnice do drzwi lub blachy
Czy macie jakieś sprawdzone modele?
Piekę głównie chleby i drożdżowce.
Kuchnię urządzam za ok. 2-3 miesiące. Czekam na recenzje.
Kusi mnie nowy Samsung albo Siemens, ale nie mogę się doczytać info o wskaźniku temperatury rzeczywistej. Wiem, że Miele go ma. Gaggeneau też, ale cena poza zasięgiem. Wolę polegać na opinii tych, którzy piekarników nadużywają.
Wkrótce pytanie o zmywarkę (mój Siemens zostawia smugi na wszystkim).
Dzięki za recenzje.