tag:blogger.com,1999:blog-1475213344063329919.post6786654515788007556..comments2023-10-11T16:42:43.915+02:00Comments on ILLUCUCINA: RUDE - CZERWONE - BIAŁE CZYLI RYDZE PO MOJEMUmargotka • ILLUCUCINAhttp://www.blogger.com/profile/14451416847510280321noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1475213344063329919.post-4009130085461812012010-09-21T23:48:31.815+02:002010-09-21T23:48:31.815+02:00A ja nigdy nie jadłam rydzy :( i bardzo Ci tego da...A ja nigdy nie jadłam rydzy :( i bardzo Ci tego dania zazdroszczę!Ewahttps://www.blogger.com/profile/13984523945331433531noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475213344063329919.post-41061959486058054062010-09-21T16:00:40.389+02:002010-09-21T16:00:40.389+02:00Rydze... Ostatni raz kilka lat temu w Zakopanym......Rydze... Ostatni raz kilka lat temu w Zakopanym... Pyszne - Twój przepis bardzo fajny, gdybym tylko dostała... A może w piątek na rynku...?<br />Pozdrowienia serdeczne, Margotko:)ewelajna Korniowskahttps://www.blogger.com/profile/04442256463279302549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475213344063329919.post-40360357542914968212010-09-21T12:47:33.858+02:002010-09-21T12:47:33.858+02:00Bardzo fajny przepis. Pozdrawiam.Bardzo fajny przepis. Pozdrawiam.Pathttps://www.blogger.com/profile/09649014386433038161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475213344063329919.post-34809959959080728272010-09-21T09:06:55.752+02:002010-09-21T09:06:55.752+02:00A ja rydze ostatnio jadlam we Francji ;)) i bardzo...A ja <a href="http://1.bp.blogspot.com/_2yXNPBOS1b4/THI5dQXbknI/AAAAAAAAAbo/hilGRoQrDPE/s1600/anchoiade.jpg" rel="nofollow">rydze</a> ostatnio jadlam we Francji ;)) i bardzo zaluje, ze nigdy nie nauczylam sie ich zbierac ...miss_cocohttps://www.blogger.com/profile/03069699988049426434noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475213344063329919.post-90752245472369583712010-09-21T08:18:14.217+02:002010-09-21T08:18:14.217+02:00Rydze dopiero w Hiszpanii? Ojej, myślałam, że to t...Rydze dopiero w Hiszpanii? Ojej, myślałam, że to takie bardzo polskie grzyby i każdy Polak zna je od dzieciństwa. Rydze z pomidorami? Oj, jestem totalną konserwą, bo rydze zawsze jadłam smażone na masełku z solą. Twoja propozycje jest magicznie przyciągająca. Muszę rydze przetestować w nieklasycznych zestawianiach. :-)Hanna Mihttps://www.blogger.com/profile/18289120320361200249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475213344063329919.post-89239133116296706272010-09-21T08:09:05.737+02:002010-09-21T08:09:05.737+02:00nigdy nie próbowałam rydz
a tutaj tak pysznienigdy nie próbowałam rydz <br />a tutaj tak pysznieasiejahttps://www.blogger.com/profile/10050718531838242903noreply@blogger.com